• Bedrijfsfotografie
    7 Afbeeldingen

    Bedrijfsfotografie

    Een professionele presentatie van uw bedrijf is erg belangrijk. Uitstraling doet enorm veel. U kunt er klanten mee verliezen, maar zeker ook mee winnen! Denk bijvoorbeeld aan een reclamefolder met mooie foto's of een nieuwe website. Fotokerstkaarten zijn momenteel een hype. Ook uw bedrijf kan deze aan zijn klanten versturen.

     
  • Groepsfotografie
    15 Afbeeldingen

    Groepsfotografie 

    Hebt u een reünie, personeelsfeest of jubileum, dan is het altijd leuk om hier later nog eens aan terug te denken. Foto's van één van deze gebeurtenissen zijn voor nu èn later een waardevolle herinnering.

     
  • No pictures in gallery
    Schoolfotografie
    0 Afbeeldingen

    Schoolfotografie

    Schoolfotografie is niet iets wat je er zomaar even bij doet. Het fotograferen van kinderen vereist vakmanschap. Ik garandeer een prettige ontspannen sfeer, waar kinderen zich op hun gemak voelen. Het resultaat: prachtige foto’s voor een scherpe prijs. De schoolfoto’s zijn in verschillende sets mogelijk. U kunt hierbij denken aan kleur, sepia en formaat.

     
  • Portretfotografie
    20 Afbeeldingen

    Portretfotografie

    Mijn nieuwe fotostudio is helemaal klaar. Hier is ruimte voor het maken van portretfoto's. Portret- of familiefoto's hoeven echter niet perse binnen gemaakt te worden. Wanneer u graag foto's op locatie wilt laten maken dan kan dit. Denkt u bijvoorbeeld aan de hunebedden of een recreatiegebied. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

     
  • Bruidsreportages
    29 Afbeeldingen
    Bruidsreportages 

    Jezelf zijn. Dat is wat voor mij het belangrijkste is bij het maken van trouwfoto’s. Dit is alleen mogelijk als het bruidspaar zich prettig voelt. Aan ‘staatsiefoto’s' ontkom je niet, maar de rest wordt veelal ongemerkt genomen. Op deze manier zijn de foto’s ‘echt’ en niet gemaakt. Ze laten veel beter zien hoe het bruidspaar op hun mooiste dag van hun leven is.
    Vooraf wordt ruim de tijd genomen om elkaar beter te leren kennen, wensen worden duidelijk besproken. Zo ontstaat op de dag zelf de juiste werksfeer en ontspanning.